Nora Zorg
Wethouder Den Oudenstraat 4
5706 ST HELMOND
0492 – 23 60 22

Werken bij Nora Zorg

Vacature Vrijwilliger (M/V) Nora Zorg

Bedrijfsomschrijving

Nora Zorg biedt (woon)begeleiding aan (jong)volwassenen vanaf 18 jaar, die door een cognitieve beperking, psychische en/of psychiatrische problematiek ondersteuning nodig hebben in hun dagelijks leven. Wij begeleiden en ondersteunen op alle leefgebieden van (jong) volwassenen die in het verleden binnen de (residentiële-) jeugdhulpverlening (vrijwillig, civiel en/of strafrechtelijk) een traject hebben gevolgd. Het betreft hier veelal cliënten met een justitiële achtergrond, schuldenproblematiek en/of verslavingsproblematiek. Dat alles in combinatie met een psychiatrische stoornis en/of licht verstandelijke beperking.

VRIJWILLIGER (M/V)

Wij zijn per direct op zoek naar vrijwilligers.

Als vrijwilliger maak je het leven van onze cliënten, en dat van jezelf, nog leuker. Dankzij jouw inzet kunnen cliënten meer geluksmomenten beleven. Daar zijn de cliënten je erg dankbaar voor. Op basis van jouw interesses, talenten en beschikbaarheid gaan we samen opzoek naar de juiste match. Zoek je inspirerend vrijwilligerswerk? Waarbij je iets voor een ander betekent, zelf veel bijleert en goed voorbereid aan de slag gaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat ga je doen?

Bij Nora Zorg zijn er tal van mogelijkheden om je in te zetten als vrijwilliger. Zo kun je als maatje een wandeling maken met een cliënt of er samen een dagje op uit gaan. Het is ook mogelijk om creatief met een groep cliënten aan de slag te gaan of samen te zorgen voor een heerlijke maaltijd.

We maken samen afspraken en leggen deze vast in een vrijwilligersovereenkomst. Tevens ontvangen we graag een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Lonneke Kivits – Staats op telefoonnummer 0492-236 022