Bereikbaarheidsdienst

Crisisdienst

De crisisdienst van Nora Zorg kan in geval van crisis door u of uw naasten ingeschakeld worden. Als u met spoed hulp nodig heeft, staat hieronder uitgelegd met wie u contact op moet nemen:

Tijdens kantooruren (08.30 uur – 17.00 uur)

Bij een crisissituatie tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met uw trajectbegeleider. U kunt hierover bij de start van zorgverlening afspraken maken met uw begeleider. Heeft u geen direct nummer dan kunt u altijd contact opnemen via 0492-236022.

Buiten kantooruren

In geval van crisis buiten kantooruren zijn wij bereikbaar op 06-24953735. Doordeweeks vanaf 17.00 uur tot 08.30 uur de volgende dag en in het weekend.

U kunt een beroep doen op de crisisdienst in geval van een levensbedreigende noodsituatie waarbij de veiligheid en/of functioneren van een persoon in gevaar komt en er onmiddellijk gehandeld moet worden. Voorbeelden hiervan zijn brand, geweld, medische en psychische crisis en hulpvragen die niet kunnen wachten tot een volgend begeleidingsmoment.

De crisisdienst van Nora Zorg kan direct behulpzaam zijn in zo’n situatie en een inschatting maken van de problemen. Welke hulp u krijgt is afhankelijk van uw situatie. Samen zoeken wij naar de beste oplossing. Het doel is altijd om uw situatie zo snel en goed mogelijk te stabiliseren.