Hallo, wij zijn Nora Zorg

Wist u dat Nora Zorg per 1 mei 2023 begeleid en beschermd wonen aanbiedt in Residentie Suytkade aan de Suytboulevard in Helmond?

Naast het bieden van ambulante begeleiding in gemeente Helmond & peelgemeente, zijn we per 1 mei 2023 ook werkzaam op locatie Suytkade in Helmond.

Hier zijn per direct vrije appartementen beschikbaar.

Wat is begeleid en beschermd wonen?

Nora Zorg is een zorgaanbieder dat (woon)begeleiding biedt aan (jong)volwassenen vanaf 18 jaar.

Bij begeleid en beschermd wonen biedt Nora Zorg begeleiding op alle levensgebieden waaronder het organiseren van de dag, het onderhouden van sociale contacten, of het hebben van een dagbesteding.

Hierbij wordt ondersteuning geboden in het dagelijks leven in combinatie met verschillende psychische/ psychiatrische problematieken of cognitieve beperkingen.

De cliënten op onze woonlocatie in Helmond hebben allen een eigen appartement. Hierin hebben ze allen een eigen badkamer, toilet, woonkamer, slaapkamer en een volledig ingericht keuken. Naast de eigen keuken in het appartement is er ook een gezamenlijke woonkamer aanwezig met een balkon.

Op onze locatie is er 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Binnenshuis wordt gezorgd voor structuur, regelmaat, nabijheid en veiligheid. De cliënten worden begeleid bij het plannen en organiseren van taken/activiteiten en bij het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Nora Zorg – Locatie Residentie Suytkade
Suytboulevard 40
5705 KG Helmond

Voor aanmeldingen en/of vragen kunt op contact met:

nz-logo

info@norazorg.nl